Perioada simulărilor..

     Momentul în care  putem spune că aproape toți elevii ..s-au trezit’’pentru a învăța , este atunci când apar rezultatele simulărilor în cazul celor care vor susține Bacalaureatul. De cele mai multe ori nu realizăm când un examen se apropie de noi , decât atunci când ceva ,,ne lovește’’ și ne trezește la realitate. Pregătirea pentru examenele din viața noastră este extrem de importantă , tocmai de aceea , acest lucru trebuie făcut din timp pentru a avea rezultatele dorite. Organizarea timpului de învățare va reprezenta cel mai important factor pentru a promova cu brio întreaga etapă a examenului.

     Simulările prezintă o testare provizorie în vederea examenului important , Bacalaureatul. Cei mai mulți elevi sunt speriați de aceste simulări , deoarece va fi primul lor contact cu asemănarea examenului principal. De asemenea , există și elevi care nu prezintă interes și nu dau importanță simulărilor , însă acest lucru îi va afecta mai târziu. Primul pas spre a avea un rezultat bun la simulări este interesul față de materiile importante , organizează-ți timpul și  tratează aceste simulări ca și cum ar fi însuși Bacalaureatul , toate eforturile pe care le faci la simulări vor fi foarte eficiente la examenul propriu-zis.

    Când vine vorba despre profilele reale , cele care implică o disciplină precum matematica sau fizica , unealta secretă este exercițiul. Rezolvarea testelor și a modelelor de Bacalaureat îți vor creea încredere și stabilitate asupra propriilor forțe. Când vorbim despre profilele  filologice , aici repetarea și învățarea logică sunt cele care-ți vor fi prietene. Încrederea de sine va trebui să fie lângă tine mereu , indiferent de situație , la final va trebui să ieși învingător  după absolvirea celor 12 ani de școală.

     Seriozitatea este cheia succesului!

← Postări vechi Postări noi →

Blog's

RSS

Înțelegerea textului este un aspect important?

     De cele mai multe ori oamenii greșesc pentru că nu au înțeles adevăratul sens al unui cuvânt. ,frază sau text. Astăzi vom aborda...

Citește mai mult

Ce reprezintă educația ?

    Indiferent despre ce fel de educație vorbim, fiecare dintre noi suntem posesorii uneia dintre aceste tipuri de formare care a luat naștere de-a...

Citește mai mult